uFeel.me
Болезнено в нощта...
Автор: Avrorra,  12 август 2008 г. в 22:19 ч.
прочити: 305
Болезнена отново е нощта,
сянката ти преследваме сама.
За кой ли път сграбчваме самотата,
а спомени любовни дебнат ме зад вратата.
Лутам се сляпо и нямо в мечти и копнежи,
виждам дири от спомени прашни и блянове свежи!
Лудостта по теб скитница направиме злочеста -
да се лутам между миговете изживяни и нежните надежди!
... време е уморено клепачи да затворя
и вратите към нов свят плахо да отворя!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me