uFeel.me
Богатство голямо
Автор: az20sam,  26 юни 2011 г. в 10:46 ч.
прочити: 143

 



Богатство голямо открих


под синьото небе


и спомени златни заключих


във моето неуморно сърце.


 


Трите нощи аз ще запомня,


и теб не ще забравя аз -


ти истински щастлива ме направи


и отново върна моя смях.


 


Богатство голямо открих


под синьото небе,


ти, слънчице мое,


оставаш в моето сърце.



ПРОЛЕТНОТО МОМИЧЕ


 


24.04.07.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me