uFeel.me
Бог знае колко исках
Автор: Andromaha,  10 август 2009 г. в 18:35 ч.
прочити: 792
Бог знае колко исках,
да те обичам...
за последен и за първи път,
но...
не всекиму е дадено да е различен...
от думата "обичам" във светът.
Харесват ти очите ми от огън,
но нямаш смелост в тях да изгориш...
не знаеш ли...
че ти си омагьосан
и в моя свят на прага все стоиш.
Усещаш люляците... аромата
и ромона на сладката вода,
но свикнал си да пиеш от чешмата,
а аз съм дива, изворна вода.
Бог знае колко исках,
да влезеш,
да останеш в моя храм,
върви си... пътят ни не е на изток...
във залезите всеки си е сам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me