uFeel.me
Блян
Автор: sun66,  13 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 422
Ще страдам вечно,
но на глас ще се отричам
от всяка ласка и топъл миг,
и невoлно пак в съня към
теб ще тичам в дъжд
пороен и мрак студен.

И с цел едничка, но
без посока, с цел
върховна,рушаща се
под мен - да бъдеш не
завършек сладък на тъмна нощ,
а светъл блян на моя ден!
Посветено

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me