uFeel.me
Блян
Автор: voda,  17 април 2011 г. в 11:56 ч.
прочити: 437
Сънувaх как летиш над страшна бездна -

с най-чудните на този свят крила.

В миг звезден дъжд над мене заваля

и ти във тази светлина изчезна.



Навярно е знамение, поличба,

че тайно ни спохожда любовта,

но дебне зад вратата подлостта –

на горестна раздяла ни обрича



Сега се моля – тъжна и смутена,

и тази нощ сънят да продължи.

А злото, дето подир нас пълзи,

по пътя си да падне поразено.



Една любов тогава изведнъж

ще плисне в нас – като жадуван дъжд.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me