uFeel.me
Блус
Автор: min_hetep,  20 юли 2011 г. в 00:04 ч.
прочити: 250
Този блус
за двама е, бейби.
Докато третият гледа
от пейката на мечтите
как отлитат в друга вселена,
в която си седнал
на ръба на надеждата
и си поръчваш мохито,
а сламката е прозрачна
и чадърът излишен...

И както
докосваш ме, бейби,
губя центъра на утре,
миналото е миражно,
а днес е само... перфектност.
В която забравям,
че може да има и после -
после, после, когато
след блуса останем
без опаковките в цялост.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me