uFeel.me
Блус със затворени очи
Автор: rento,  27 март 2013 г. в 06:43 ч.
прочити: 424
Моето време свършва,
не, не се мъчи да спираш
часовниковата стрелка.
Никога не бих си простил това,
че опитвах да ти отворя
вече затворените очи
Истинска и всеки ден
доказвана любов,
слънцето успях да накарам
за теб само да изгрява.
Позволих на два скалпела
бавен танц да изтанцуват
върху сърцето ми
Всяко цвете заради теб
по три пъти цъфтеше,
всеки изгрев изчакваше сутрин
да се събудиш,
а залезът всяка вечер
затваряше твоите очи,
след като луната те завие.
Слушаш ли тези редове,
чуваш ли в междуредието,
всичко ще разбереш точно тогава,
когато разбереш
с какво се усеща любовта. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me