uFeel.me
Близост
Автор: sandraaleksieva,  5 юни 2013 г. в 15:20 ч.
прочити: 315
Ще помня залеза на твоята тераса,
макар че закъснях и го изпуснах.
И свещите, пламтящи за украса,
и дланите, в които се отпуснах. 

Ще помня дълго още меките ти устни 
и ритъмът, пулсиращ тихо в джаза.
А ти ще си припомняш колко вкусна
е кожата, подвластна на екстаза.

Ще помня всичко не в секунди. В часовете,
откраднати под твоите завивки.
И твоята гореща благодетел - 
ръцете ти по моите извивки.

И двамата ще помним тази риза,
в която ме обличаш рано сутрин.
А аз ще си мечтая в тази близост
щастливо да се будя всяко утро. 

юни, 2013 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me