uFeel.me
Близост
Автор: Cveteto,  1 юли 2012 г. в 10:30 ч.
прочити: 444
Ти бе толкова близо,
че можех да чуя
дъха ти как слиза
по голата ми шия.

Ти бе толкова близо,
че можех да усетя
по цялото си тяло
най-малкия ти трепет.

Ти бе толкова близо -
за света бях ослепяла,
но мигът се изниза
и разбрах отмаляла,

че истинската близост
се ражда когато
и последната риза
от душите ни пада.

Цветанка Тупанска

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me