uFeel.me
Близост
Автор: tonia_borisova,  26 юни 2011 г. в 00:00 ч.
прочити: 234

 

В белите чаши - черно кафе

тъмно-горчиво, изстива.

Колко са близо ръцете ни - две

опнати тънки тетиви!

Ако към мен посегнеш сега,

с една въздишка само,

тази гранична студенина

                             ще избухне в пламък?

1977г., В.Търново

Из \"Тайнства\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me