uFeel.me
Близо
Автор: sandraaleksieva,  27 юни 2011 г. в 03:04 ч.
прочити: 231
Аз искам да усетя, че си близо.
Не тялом, душевно искам да си тук!
Душевното единствено е близост - 
какво сме иначе един за друг...



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me