uFeel.me
Близка непозната
Автор: bubulina,  1 юни 2011 г. в 18:14 ч.
прочити: 357
Ще те покрия, цял ще те покрия,
ще докосна с пръсти всичко Твое!
Като младо вино с устни ще отпия
това, което в теб наричам “Свое”.

Изправена на пръсти до леглото -
почти до теб, а толкова далече,
в очите си ще скрия на дълбоко
това, което знаеш вече ...

И в дъха си цяла ще ме имаш,
ще се сгуша близо до сърцето.
На жадни глътки ще отпиваш
всичко дадено ... и взето.

И от мен, когато нищо не остане
и цялата попия в тебе,
ще имаш най-голямото имане,
но няма да получиш мене!

Ще те покрия, ... цял ще те покрия,
ще бъда ничия, ще се изгубя,
като въздуха от тебе ще се скрия,
че остана ли ... ще те погубя!

И пак от мен ще вдишваш ти дълбоко.
И пак със устни ще ме милваш в тишината.
Но ще бъдеш по-щастлив, защото
за теб ще бъда Близка непозната.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me