uFeel.me
Благословена
Автор: deniz,  13 февруари 2009 г. в 10:57 ч.
прочити: 302
Благословена съм, да те обичам
да чувствам устните, дъхът ти,
ръцете ти да ме пленяват,
очите ти да ме зоват.

Благословена съм, че съществуваш,
че в моя свят се появи.
Сърцето ми тупти, не спира
изпълнено е със лъчи...

Благословена съм за всички нощи,
в които нежно, с топлота,
в прегръдката ти аз потъвам
и мога тихо да заспя.

Благословена съм, че теб те има.
Че ми показа любовта.
Гореща,страстна, много дива...
и с нежно галеща ръка.

Благословена съм! Благословена!
За огънят ти във нощта
сърцето ми премръзнало затопли,
живот във вените преля.

Благословена съм! Дори след време
животът да ни раздели,
във делничните ми проблеми
като искра ще светиш ти...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me