uFeel.me
Благодаря ти!
Автор: Inga63,  17 октомври 2011 г. в 10:09 ч.
прочити: 347
Благодаря ти, че те срещнах по пътя си неравен!
Благодаря ти, че даде ми ти топлина и нежност!
И... затова, и аз ти давах без остатък!
Обичаш ли - върховно и
божествено е всичко...
То миг е, реалност и утеха!
Да! То е като в... любовните романи -
отдаване безкрайно!
Дори и да не се повтори  нивга -
ще го отнеса със себе си в безкрая.
..

Да! Заявявам - срещнах ЛЮБОВТА,
а дали и той ще каже същото не зная,
а и не искам да узная!

И пак повтарям:
Благодаря ти, че подари ми тия дни и ти
пожелавам здраве и късмет -
поздрав актуален в днешно време!
Здраве, за да видиш творението си
пораснало, успяло и осъществило твоите мечти!
Късмет за всичко и във всичко!

Благодаря ти, че те има!

Благодаря ти!





    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me