uFeel.me
Била си
Автор: chvassilev,  12 юли 2011 г. в 14:04 ч.
прочити: 356
От миналото си дошла при мен.
Била си в Петра – Божия слугиня,
затуй замръзвам – сякаш вкаменен
от погледа ти светъл – на Богиня.

Била си свята част от Тадж Махал
и вечната любов не ти е чужда.
Била си вино – в Божия граал,
затуй живота в мене ти събуждаш.

Била си храм на царствен фараон.
Разкъсван свят от бури ветровити.
Градина си била – във Вавилон
и нежен щрих – в лика на Нефертити.

Била си, да, но чувствам че сега
от моята утеха имаш нужда
и ако трябва пак ще се родя,
но ти за мене няма да си чужда...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me