uFeel.me
Бих...
Автор: nella_gold,  6 юли 2011 г. в 07:46 ч.
прочити: 374
Бих легнала във хладната земя,
но зная как неистово ще ровиш.
Ще рониш сълзи върху мен,
ще лазиш, за да ме прегръщаш...

Бих легнала във хладната земя,

но... зная как света ти преобърнах.
И как в живота си – ни миг, ни час
не си престанал нивга да ме търсиш...

Бих легнала във хладната земя,

но зная, скъпи, как ще ме измъкнеш.
В живота ни онази суета
не е измама, а е... същността ни.

Бих легнала в студената земя,

но всяка мъничка трева
със голите си мъжки длани
с болка ще разгръщаш.

Бих легнала, но ти ще ме измъкнеш.

Какъв е смисъла без мене да си жив?!
... Ще блесне слънцето – като след дъжд,
а ти обезумял, ще ме прегърнеш...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me