uFeel.me
Бих искала, да бъда хубава
Автор: tndr,  10 януари 2010 г. в 00:20 ч.
прочити: 408
   Бих искала, да бъда хубава.
Невинна пъпка в твоите длани.
Ревнувам те от минали прегръдки.
И мисля си, дали съм стара.
Тогава ми се случва да препуша.
Да пълня пепелника с лоши мисли.
И ставам сприхава по телефона.
Когато го затворя се намразвам.
Така е, няма да се лъжа!
Но всичко свършва, щом перона,
с мен очаква да те срещне.
Вагонът, с врати към рая,
най-сетне спира… И те виждам!
В очите ти оглеждам се красива.
И нямам нужда от прическа.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me