uFeel.me
Безвремие
Автор: BeH,  13 ноември 2010 г. в 19:49 ч.
прочити: 297

Чаша, пълна с евтин алкохол...
лепкав дим от свитата цигара...
дрънчене на китара в си бемол,
спомен след спомен повтаря...


Брада набола, по бледото лице
оставя тъмни сенки в полумрака.
Лунен лъч рисува нечие сърце,
а душата гладно някой чака...


Очите, изморени от света
взират се в белия лист
а там, вместо думи написани
стои образ лъчист...


Сълза отронва се от бузата
и рисува красива дъга...
Сълзата май ми е музата
да рисувам красива тъга...


Тъга, по образ загубен...
\"Е, нали на листа стои...\"
някой с насмешка ще каже
стои... но сърцето все още кърви...


Чашата вече е празна,
цигарата гасне с пламък студен...
китара, захвърлена в ъгъла...
само сълзата напомня за теб...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me