uFeel.me
Безсмислено
Автор: kras,  9 декември 2012 г. в 17:15 ч.
прочити: 289
Всеки опит да бъда добра,
всеки опит при мен да те върна,
е безсмислен...
Разбирам това!
Безвъзвратно
от мен ти си тръгнал!

Като пътник
с изтекъл билет,
във посоката своя безцелна,
съм изгубила пътят към теб...
Но...
дойдох да те видя последно...

И разбирам...
във твоят живот,
няма място...
за мен там е тясно!
Тъй сама съм със свойта любов...
Уж си тук...
а ми липсваш ужасно...

Всеки опит при мен да те спра,
е безсмисленна глупава драма...
Нищо зная не ще променя,
щом в сърцето ти вече ме няма!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me