uFeel.me
Безсезонно
Автор: tiamat_,  27 февруари 2011 г. в 19:38 ч.
прочити: 257
Ще ме запомниш ли като метежна буря,
или като причина за небето...
Не си отивай, невъзможно утре,
не се завръщай, нека да е светло!

Дали ще ме забравиш-тъжна есен,
листопадено окъпала земята.
Не ме заключвай, толкова е лесно
да хукнеш безразсъдно подир вятъра.

Или ще ме сънуваш безсезонно,
в студа и в топлото на пропиляно вчера
В съня ти стъпвам - плачеща икона,
която утрото - обрича на безверие.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me