uFeel.me
Безнадеждност
Автор: ende,  13 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 699
Бездна. Безнадеждност.
Мрак. Мъгла. И безнадеждност.
Мечта. Сълзи. Пак безнадеждност.
Любов. И зов. Отново безнадеждност.
Раздиращ вик. Със болка. Т.е. Безнадеждност.
Глас без надежда. Пълна безнадеждност!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me