uFeel.me
Безкрило
Автор: gadina_,  2 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 645
И безкрила съм вече, без искрена.
Едно тъжно момиче – без пламенно,
че май губя си принца наистина,
а го искам и търся безпаметно...

И е черно в душата ми - зимно е.
Съвсем тихо, беззвучно, безгласно…
И беззвездно е даже, безлунно е,
и е страшно, мъгливо, неясно...

Тъй безпътно и безнадеждно е,
че съм вече съвсем безтегловна.
Дай ми, божичко, сили - неистови,
да преглътна и да си помогна.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me