uFeel.me
Безкрайна Игра
Автор: JB,  15 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 332
Животът е кратка безценна игра
за жалост завършва тя със смъртта.
Има ли Раи питам сега, за да зная накрая дали ще летя.
Има ли Ад, в който ще сляза или като тлееща факла ще горя в безкрая.

Не искам да губя аз тая игра,
дано любовта ми помогне да избегна това
защото е вечна Тя дори след смъртта.
Тя живее и в Ада и в Рая,
Тя е миг от безкрая.

Мигът може да бъде вечен-тук и сега
стига да можем да го запазим в нашите сърца.
Ела ме хвани за ръка любов моя ела,
че да измамим нии таз краткотрайна игра,
този миг на щастие и хармония да остане във вечността.

Дори когато се оттегля от играта не тъжи любов моя не плачи,
а си спомни този вечен миг в които сме били Аз и Ти.
Ако съм в Рая ще те понеса на крилете си.
Ако съм в Ада ще запламтя и ще стопля сърцето ти
Запомни тия слова: Играта е кратка, Любовта е вечна, а Мигът запечатан в сърцето-безкраен.

Лъжи Играта, за да си по-дълго в нея.
Не лъжи Любовта никога, за да е чиста и свята.
Когато ти е тъжно се сещай за този Миг, за да ти стопля Аз душата.
Усмихвай се на Играта и не търси отплата.
Винаги ще сме заедно дори и след смъртта.
Ще Те ОБИЧАМ Аз до края на БЕЗКРАИНОСТТА.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me