uFeel.me
Безименен
Автор: sun66,  2 декември 2008 г. в 20:09 ч.
прочити: 410

Kогато лунен здрач настане вечерта

и полази есен зелените листа,

ти ела отново, ела при мен

да те прегърна отново след

този тежък ден.

Не желая много, а само миг,

в прохладно време с най-топлия лик.

И дни редят се отново тежки и

аз възкликвам: ах, мило, къде си...

и много страст и чиста и детска

да те докосне само с лекота лудешка. . .

ПОСВЕТЕНО

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me