uFeel.me
Бездънен път
Автор: nerina,  5 декември 2012 г. в 09:28 ч.
прочити: 306
На онази девствена поляна,
ти мълчаливо чакал си мен,
аз в самодивска бяла премяна
лудувах през целия ден.
Свободна, щастлива и ничия,
боса по зелената трева,
танцувах неуморно без свян,
дордето луната изгря.
Изморих се накрая, настъпи нощта,
а ти с усмивка безмълвна си гледал.
Как в ритъм страстен душата показвам,
а ти с поглед жаден си вземал.
Изведнъж видях те!
И ме привлече, като магнитен звук,
какъв бездънен път ни чака един към друг.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me