uFeel.me
Без време
Автор: angelstears,  2 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 354
Затворих очи-отново тебе видях-
син ангел във черния мрак
до теб и самата себе си съзрях
и заедно,усмихнати бяхме пак.

С длани закрих си ушите,
но все чувах милия ти глас,
ти нежно отместваш косите
и шепнеш,че те имам аз.

От прозореца усмихват се звезди-
така вълшебни, но студени,
а дали това не са твоите очи,
в които се губя без време...

И заспивам в мрак, но ето-сън;
не сън-реалност е това-
ти и аз и пролетта навън,
когато се пробужда любовта.

Не зная будна ли съм или не,
но знам къде си ти сега-
живееш в моето сърце,
даряваш щастие на моята душа!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me