uFeel.me
Без тебе
Автор: arwen,  25 март 2010 г. в 22:00 ч.
прочити: 308
Срещам те навсякъде във всичко.

Търся те в усмивките на вятъра.

Прелетявам и далечното и близкото.

За да те обичам без пощада.

Вричам се и те жадувам.

Без суета. Без поза. Безнадеждно.

Преоткривам себе си и вярвам

Любовта е тъжна. Неизбежно.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me