uFeel.me
Без теб
Автор: D.Pachev,  13 ноември 2009 г. в 18:46 ч.
прочити: 1311

 Мъка пропука скалата, 
 парчетата станаха две!
 Едното падна в реката, 
 другото... някой го взе! 
 
 Отиваш далеч от мен, 
 и брега е пуст до водата.
 Измити мечти преминават,
 тиня влече ги в недрата!

 Обречен на тягост се давя,
 къде си...? половинка скала.
 Защо се откъсна от мен...
 и как да живея сега?         

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me