uFeel.me
Без теб...
Автор: Slava56,  8 юни 2009 г. в 22:09 ч.
прочити: 652
Без теб
да се събуждам всяка сутрин
и празното във мене
да боли...
В съня си само
да докосвам с устни
очите ти...
а в мойте да вали...
И пламнало от страст
горещо тяло
в съня ми само
да обхождаш с длани...
И само там
със ласки да превързваш
нанесени
от теб самия рани...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me