uFeel.me
Без теб
Автор: pichat89,  27 януари 2009 г. в 21:42 ч.
прочити: 235

Твоят нежен пристан ще ми липсва,
винаги когато гледам другите щастливи!
Твоята нежна усмивка ще ми липсва,
тъй както никога досега не ми е липсвала!

Ще поискам от всички небесни ангели,
да те върнат при мен за да си моя!
Ще поискам от океана да ми върне,
онази изпепеляваща любов която имахме!

Ала тебе те няма вече тук до мен
и в моето сърце разбито е на хиляди парченца!
Кажи ми как да продължа напред,
без твоя нежен и вълшебен лик!

Спомена за теб винаги ме е държал,
тъй както ме държи вярата в любовта!
Спомен за теб винаги ме е натъжавал,
защото ти винаги си била истинска с мен!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me