uFeel.me
Без теб
Автор: freedom_666,  6 ноември 2008 г. в 19:19 ч.
прочити: 493
Сутринта без теб е мъка, щом те няма в моето легло.
Ставам аз и се оглеждам, да те зърна в този миг.
Но няма те,не те намирам, да зарадваш моето сърце.
Което то за тебе страда и не знае защо отново е само.
Денят без теб минава бавно, сякаш времето за мен е спряло.
Вечерта оглеждам се в звездите, но не те намирам пак.
Луната гледа ме тъжно със лъчите, които озаряват моята тъга.
Отново лягам аз във студеното легло, но зная че ще те срещна пак.
Ако не в деня, то ще е в съня.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me