uFeel.me
Без теб
Автор: plamena_2005,  21 юни 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 499
Без теб не мога разбери.
Без теб сърцето ме боли.
Без теб е тъжна моята младост.
Без теб за мене няма радост!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me