uFeel.me
Без теб
Автор: de_bra,  13 март 2013 г. в 11:31 ч.
прочити: 294

Повяхвам

като цвете, останало без вода;

Изсъхвам

като дърво, повалено от пожар;

Потъвам

като лодка в тъмни води;

Измръзвам

като птица, забравила да отлети;

Умирам

като бездомник, сам във света.

Без теб

всеки ден минава бавно така.

Без теб.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me