uFeel.me
Без теб
Автор: lepart,  26 юни 2011 г. в 14:17 ч.
прочити: 260
Ако сега от мене ти си тръгнеш,
душата моя ще потъне в мрак.
По-добре, сърцето ми да изтръгнеш,
за да не живея с мисълта,
че няма да те видя пак!

Без тебе слънцето ще изгуби своя блясък,
и ще грее със студена топлина.
Без теб и бурята със силен крясък,
не ще изгони моята самота!

Без тебе  вятърът не ще ме гали,
тъй нежно, както галиш ти.
Без тебе  само мъка ще разпали,
луната в самотните ми нощи!

Без теб, дърветата ще плачат,
ще ронят бавно, лист след лист.
Без теб, черни гарвани в клоните ще грачат,
няма да е този свят лъчист!

Без тебе вече няма птиците да виждам,
които ще прелитат покрай мен.
Без теб, животът ми не ще да има смисъл,
без теб... не искам да живея нито ден!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me