uFeel.me
Без теб ме боли
Автор: Шкафчето,  3 юни 2013 г. в 06:11 ч.
прочити: 405
Всеки стих,
написан за теб,
е изплакана моя сълза.
Рими щастливи...
рими със болка...
но всички рими - за любовта.

Напоследък
щастливите рими,
вече ги няма, изчезна и ти
Остана болка
в сърце наранено,
тъжни рими - горчиви сълзи...

Няма да пиша,
моливът не иска
по листа бял да рисува сълзи.
Затуй ще взема
китарата стара
и ще изпея: \"Без теб ме боли!\" 

01.06.2013 г. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me