uFeel.me
Без следа
Автор: sladuranka,  21 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 389
Вървя по тясната пътека,
почти изгубена в снега,
но пак дълбоко в мен отеква
забравен зов на любовта.
Вървя и търся те в тъмата,
потънала в самота,
а твоя глас ме насърчава
все по-нататък да вървя.
Дочувам стъпките ти-
там,в безкрая
и виждам лъч от светлина.
Усещам,че настпва края
и ти изчезваш без следа

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me