uFeel.me
Без покана
Автор: beibi,  18 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 377
Неканена,
връхлетя ме любовта,
неканена сама долетя.

Неканен и ти се появи
с червени рози във ръка,
и с любов сърцето ми поиска
на теб да го даря.

Неканена,
връхлетя ме любовта,
неканена дай боже
на всеки му по света.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me