uFeel.me
Без име...................
Автор: Mari_racheva,  3 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 635
Ако знаеш как бих искала сега да съм до теб.
Но ти ще кажеш, сега е твърде рано.
Аз искам да знаеш само едно,
че без теб няма на къде да тръгна.
Ти си този, който води
в дългият живот на любовта.
Ти избираш и аз избирам,
но ето, че пътищата ни се кръстосаха.
Но какво да се прави това е животът нали?
Затова искам с теб да живея, да за мога да пея.
Една хубава и красива песен
за двама влюбени, които се обичат отскоро,
но дано да е и за много.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me