uFeel.me
Без думи
Автор: zlatinach75,  21 декември 2012 г. в 07:38 ч.
прочити: 671
Иска ми се да напиша стих,
дали това ми се отдава?
А за какво да бъде той,
но думи вече трудно ще намеря.

Искам, любими, аз за теб да пиша,
да ти открия своята любов.
Аз се скитам и тъжна, и сломена,
но болката във мен ще си остане зов.

Дали това да го покажа
се чудих дълго аз.
Но след нощта разумна
реших да споделя!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me