uFeel.me
Без думи
Автор: juliet007,  15 ноември 2010 г. в 23:55 ч.
прочити: 399
             Някъде - сред пътища и хора,
             някой приближаващ тротоар,
             ще ни срещне. Може би защото
             всеки сам отдавна е вървял.

             Някак си тогава, неусетно,
             двамата смутено ще се спрем,
             казващи без думи: \"Време беше,
             сякаш съм те търсил с векове!

             Виждах те във идващата пролет,
             чувствах те във вятъра край мен,
             носих те във себе си. Неволно.
             Знаех, че ще дойдеш. Добър ден!\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me