uFeel.me
Белязана от обич
Автор: Desert_Rose,  26 август 2010 г. в 16:23 ч.
прочити: 402
Белязана от обич

\"...И нека са проклети километрите!
Душата ми е влюбена във нейната.\" (A.O.)

На Александър

След тебе ми остана само истина.
Две шепи пепел. И небе без птици.
Безкрилие. И слънце непоискано.
И някакво море. И пясък миден.

Не е умиране. По-страшно е от болка.
По-страшно е от полет между длани.
А някак песъчинката в окото ми
вчертава се. И ставам по-голяма.

Не беше леко. Дните натежаха.
Като гроздове, пили много слънце.
Крещим на ум. И давим се в съня си.
Измисляме си спомен да сме други.

Измислям те насън. И все си същият.
И аз съм същата. Забравяш ме наужким -
белязана от тебе и от слънцето.
Белязана от обич. Да се случиш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me