uFeel.me
Бели пеперуди
Автор: antoan1antoan,  25 октомври 2010 г. в 09:21 ч.
прочити: 1087
Бели, едри пеперуди,
са изпълнили нощта сега.
Снежни спомени смълчани,
падат в сладостна мъгла...

Виждам как долита птица.
Песента й стих реди:
\"Погледни това очакване
и мечта си избери!\"

Пътеката се вие лунна.
Срещаме се... Аз и ти.
Топли устни ме омайват.
Прегърни ме... прегърни!

Двама влизаме в снега.
Свети кръглата луна.
Бяла приказка разказах.
Бели сме сърца в нощта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me