uFeel.me
Белег от златен куршум
Автор: Шкафчето,  30 октомври 2011 г. в 08:41 ч.
прочити: 505
Сърцето отново е с белег,
одраска го златен куршум.
То тъкмо се бе съживило,
когато се чу страшен гръм.

И пак наранено ще страда
(май навик му стана това),
с куршума за обич награда
от нежна до вчера ръка.

Ще мине!... Дали?... Не се знае!
Сърцето калено - търпи...
След толкова рани любовни,
то свикна да го боли! 

30.10,2011 г. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me