uFeel.me
Белег от изгаряне
Автор: Kaloian_noKing,  5 януари 2009 г. в 02:23 ч.
прочити: 321

Докосвай ме с устни, докосвай ме с длани,

като жрица своя бог ти пожелай ме.

Ръцете си търси по тялото ми мъжко,

да те желая колкото да не издържам.

 

Остави ми нещо твое – белег от изгаряне,

както гори изгревът на зазоряване.

Като нощ обсебвай ме с грях и тъмнина.

Аз мога да съм всичко, а ти бъди жена.


 

Жена – свободна, търсеща изгряваща,

ревнуваща, любеща и отмъщаваща...

Изгори ме в чувство, в сласт върховна,

твоята постеля тази нощ ще бъде лобна...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me