uFeel.me
Бавно времето минава
Автор: Шкафчето,  28 юли 2011 г. в 17:45 ч.
прочити: 410
Стрелките на часовника ли спряха
или времето тъй бавно си тече,
но някак костенурчено се влачи...
Не издържа вече старото момче.
 
 
Всяка сутрин будя се с надежда,
че денят е на очакваният миг,
когато пак с любов ще те прегърна,
когато влюбен с теб ще съм щастлив.
 
 
Но дойде ли момента тъй бленуван,
тогава, знам, към \"рая\" ще летя
и никой не ще може да попречи
да бъда с теб - любимата жена.


2011-07-27 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me