uFeel.me
Банално. Любов II
Автор: Lilac,  4 януари 2009 г. в 11:22 ч.
прочити: 217

Банално - Любов 2

А как за тебе съм копняла
и в нощите си съм се вричала.
Нима човек не е за туй създаден?
Едничка радост е да знаеш, че обичаш.

Да дишаш, да живееш с тая мисъл
и стихове да пишеш до полуда.
Ах, колко рими за любов са писани,
а любовта все пак е същата. И не по-друга.

Тя - вечната. Изстрадала и силна...
Тя - бедната. Богата на емоции...
Тя - малката. Могъщата и дивна...
Началото и края на живота ни.

21:53
03.12.08

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me