uFeel.me
Бъди...
Автор: Шкафчето,  12 юли 2011 г. в 22:09 ч.
прочити: 462
Бъди със мене днес! Бъди и утре!
И всеки следващ ден със мен бъди!
Бъди ти мойта радост в живота!
И нека заедно да сбъдваме мечти!

Бъди ти слънцето, денят ми що огрява!
Бъди луната, нощем светеща за мен!
Вода бъди и жаждата ми утолявай!
И хлябът ми бъди ти всеки ден!

Бъди ми цветето, ухаещо на пролет!
Бъди ми славйче и песен ми запей!
Бъди ти мойта четрилистна детелина!
Бъди усмивката за мен и с мен живей!

2011-07-12

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me