uFeel.me
Бъди точно ти
Автор: Petrova_AHETA,  4 март 2012 г. в 12:11 ч.
прочити: 387
Тихичко на пръсти влез във душата моя,
във сърцето мое свое място намери,
да не зная, че ти разваляш ми покоя,
по-късно женско във мене събуди...            

Бъди ми мъничка прашинка във окото,
за да не виждам друг, а само теб...
Бъди онази къдрица на челото,
която нежно пречи ми отпред...

Буди горчивият вкус на моето кафе,
което сутрин пия с голяма наслада.
Гали ме с този любим аромат като кадифе,
искам  дъхът ти по мен да остава...

Бъди малко трънче в крачето ми босо,
което при всяка стъпка да боцка и пари...
Бъди ти това красиво момче чернокосо,
което със грижа от болката ще ме избави...

Бъди онова, което разтуптява ми сърцето,
което ме кара да тръпна доволна,
което дарява ми усмивка на лицето...
Бъди даже във всяка моя мисъл неволна...

Тихичко на пръсти влез в моята душа,
във сърцето мое свое място намери...
Искам, когато  пламне лудо любовта,
да си в мен - да останеш в мен завинаги...

.Анета Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me