uFeel.me
Бъди ми пътеводна звезда
Автор: Tonita,  15 февруари 2009 г. в 14:48 ч.
прочити: 369


Искам да те усещам винаги до мен -

да галиш нежно моите коси...

Да бъдем винаги в любовен плен -

 

да слеем във едно своите души.

....

Не искам сама да оставам в нощта -

 

самотата ме плаши до смърт.

 

Бъди до мен и ме дарявай с топлина.

 

Нека заедно да извървим този път...

 

............


Бъди ми като пътеводна звезда

 

показваща ми вярната посока.

Не ме оставяй без своята светлина

 

и не позволявай да си пропилея живота.

....

 

Обичам те!

 


 

 

 

 

 

 

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me