uFeel.me
Бъди истински
Автор: qka_no_opasna,  16 март 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 297
Смей се над болката,
за да не те погуби съдбата!
Вярвай в живота,
за да не умреш в тишината!
Обичай и се вричай в любовта,
за да не останеш самотна душа!
Живей за мига и разкрий си сърцето,
пред този от който то е превзето!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me